Σχετικά με εμάς

Where Hospitality
meets the tradition

Εκεί όπου η φιλοξενία συναντά την παράδοση, δίνουν ένα μαγικό "τόνο" στην διαμονή σας και κάνουν τις στιγμές πραγματικά αξέχαστες...

Στους πρόποδες του πανέμορφου Βόρα (Καϊμάκτσαλαν), λίγο μετά την πόλη της Έδεσσας, βρίσκεται ο παραδοσιακός οικισμός του Παλαιού Αγίου Αθανασίου. Ένα χωριό που κράτησε το χρώμα και το ύφος των παλαιότερων εποχών, με πέτρινα σπίτια, στενά σοκάκια και φιλόξενους ανθρώπους.

Σ' αυτό το χωριό, το ξεχασμένο από το την εξέλιξη και από τον χρόνο, δημιουργήσαμε τους ξενώνες μας. Φτιαγμένοι από πέτρα και ξύλο, κατα την παράδοση, με τα δωμάτιά τους ευρύχωρα και ιδιαίτερα περιποιημένα, με όλες τις ανέσεις που θα θέλατε, έτσι ώστε να προσφέρουμε το ιδανικό χωριάτικο σπίτι για τις ημέρες της ξεκούρασής σας.

Κοντά μας μπορείτε να χαρείτε όλες τις ομορφιές του βουνού και της γύρω περιοχής, έχοντας πάντα έναν όμορφο χώρο στον οποίο να επιστρέφετε μετά από κάθε εξόρμησή σας.

Το τζάκι πάντα αναμμένο, θα σας περιμένει για να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ ή το ποτό σας. Εμείς πάντα κοντά σας, με χαρά θα προλάβουμε κάθε επιθυμία σας.

Ελάτε, λοιπόν, να γνωρίσετε αυτό το μαγευτικό βουνό και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς...